top of page
_MG_4148_ny.jpg

 HVALP FRA 

CHURNWOOD

NÆSTE PLANLAGTE KULD:
GOLDEN RETRIEVER HVALPE FORVENTES I UGE 47

_MG_6107.jpg

EN HVALP FRA CHURNWOOD ER VÆRD AT VENTE PÅ

Vi får typisk kun hvalpe én gang om året. Derfor har vi som regel en venteliste på vores kommende kuld. Er du interesseret i en hvalp fra os, må du henvende dig i god tid...

 

SKAL DU HA' HVALP FRA CHURNWOOD?

At købe hundehvalp er ikke noget man gør uovervejet. En hund lever i mange år og den er fuldstændig afhængig af sine ejere hele livet. Vi går meget op i at sikre vores hvalpe den bedste fremtid hos deres nye familier.  

 

 

 

TJEKLISTE VED KØB AF HVALP

Vi får ofte henvendelser fra hvalpekøbere, der ikke helt ved hvad man egentlig skal spørge opdrætteren om, når man skal købe hvalp. Derfor har vi lavet en lille "Tjekliste".

HVAD ER DIT OG HVAD ER MIT?

​Da vi desværre ofte oplever, at der bliver kopieret materiale fra vores hjemmeside, vil vi bede dig respektere, at der er COPYRIGHT på samtlige tekster og billeder.

 

Kopiering af dele eller hele denne tekst/billeder er derfor ikke tilladt uden forudgående accept fra forfatter Lotte Evers samt fotograf Jan Buk.

SPANIELBOGEN & RETRIEVERBOGEN
DEN BEDSTE FORBEREDELSE
TIL LIVET SOM HUNDEEJER

De mest omfattende bøger du kan få om livet med alle 8 spanielracer og de 6 retrieverracer, hvor Lotte Evers deler generøst ud af sin omfattende viden om spaniel- og retrieverracerne.

Begge bøger er hardbacks med over 340 sider. De findes på alle biblioteker i landet. Vil du købe din egen? Så koster den kun 299kr. 

Du får en grundig gennem-gang af alle racer – deres oprindelse, temperament, udseende, sundhed, pasning og pleje, egenskaber og arbejdsevne.

Du kan læse om alle aspekter af hvalpekøbet, hvad du kan forvente med en spaniel eller retriever i huset, samt hvordan du bedst kan give din hund et indholdsrigt liv med aktiviteter og samvær, der passer til racen.

_MG_9833 - helt ny.jpg
bottom of page