_MG_2250.jpg

 HVALP FRA 

CHURNWOOD

NÆSTE PLANLAGTE KULD: MEDIO 2021
 

_MG_6107.jpg

EN HVALP FRA CHURNWOOD ER VÆRD AT VENTE PÅ

Vi får typisk kun hvalpe én gang om året. Derfor har vi som regel en venteliste på vores kommende kuld. Er du interesseret i en hvalp fra os, må du henvende dig i god tid...

 

SKAL DU HA' HVALP FRA CHURNWOOD?

At købe hundehvalp er ikke noget man gør uovervejet. En hund lever i mange år og den er fuldstændig afhængig af sine ejere hele livet. Vi går meget op i at sikre vores hvalpe den bedste fremtid hos deres nye familier.  

 

 

 

TJEKLISTE VED KØB AF HVALP

Vi får ofte henvendelser fra hvalpekøbere, der ikke helt ved hvad man egentlig skal spørge opdrætteren om, når man skal købe hvalp. Derfor har vi lavet en lille "Tjekliste".

SPANIELBOGEN

DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL LIVET SOM SPANIELEJER 

I Spanielbogen deler Lotte Evers generøst ud af sin omfattende viden om spanielracerne. Du får en grundig gennemgang af de otte racer – deres oprindelse, temperament, udseende, sundhed, pasning og pleje, egenskaber og arbejdsevne. Du kan læse om alle aspekter af hvalpekøbet, hvad du kan forvente med en spaniel i huset, samt hvordan du bedst kan give din spaniel et indholdsrigt liv med aktiviteter og samvær, der passer til racen.

 

Bogen er fyldt med praktiske og generelle råd om alt lige fra barn og hund, forebyggelse af problemadfærd, alene hjemme-træning, introduktion af hvalp hvis du har hund i forvejen, pelspleje, hundens adfærd samt hverdagsaktivering.

 

Bogen kommer også ind på livet med den voksne spaniel og fortæller, hvordan du skal forholde dig, når du er nået til det sidste kapitel i din spaniels liv. Bogen afsluttes med et dyrlæge-afsnit om de sygdomme, der især rammer spanielracerne.

Spanielbogen forside_DKK.jpg

HVAD ER DIT OG HVAD ER MIT?

​Da vi desværre ofte oplever, at der bliver kopieret materiale fra vores hjemmeside, vil vi bede dig respektere, at der er COPYRIGHT på samtlige tekster og billeder.

 

Kopiering af dele eller hele denne tekst/billeder er derfor ikke tilladt uden forudgående accept fra forfatter Lotte Evers samt fotograf Jan Buk.

© 2020 Churnwood